Lokasi Baru Silverseeds

Mulai 1 Disember 2019, Silverseeds akan beroperasi di lokasi yang baru..
Untuk makluman waktu operasi adalah sama seperti dahulu

Berikut adalah alamat kedai kami yang baru

NO 31, JALAN SG 3/1
TAMAN SRI GOMBAK
68100 BATU CAVES
SELANGOR DARUL EHSAN
(Berhadapan dengan Petronas Sri Gombak)

No tel : 03 6185 5884
Hotline : 6013 958 8329

Klik Link dibawah untuk maps ataupun waze ye :

GOOGLE MAPS
WAZE

Terima Kasih

SSM wajibkan tukar no pendaftaran ?


KENA TUKAR COP / LETTERHEAD BARU ??????

Menurut laman web SSM

‘ Kuala Lumpur, 7 Oktober 2019 – Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) akan memperkenalkan format baharu nombor pendaftaran bagi entiti perniagaan yang berdaftar dengannya bermula 11 Oktober 2019.

Format baharu ini diperkenalkan bagi menggantikan nombor pendaftaran syarikat, perniagaan dan perkongsian liabiliti terhad sedia ada. Ini selaras dengan inisiatif kerajaan untuk menggunakan satu format pendaftaran tunggal bagi entiti perniagaan di Malaysia di bawah Pelan Induk Perusahaan Kecil dan Sederhana 2012 hingga 2020.

Bagi syarikat, perniagaan dan perkongsian liabiliti terhad yang didaftarkan pada dan selepas pelaksanaan format baharu, SSM akan memperuntukan dua (2) format nombor (iaitu format lama dan baharu) seperti contoh berikut:

Nama: AMS Setia Jaya Sdn. Bhd.
No. Pendaftaran : 201901000005 (1312525-A)…… klik (sumber)
untuk bacaan penuh

SO KENA TUKAR COP BARU KE? LETTERHEAD BARU KE? HUHUHUHUHU

Jangan risau tuan puan..

Silverseeds boleh bantu untuk meringankan beban anda..

Kami menawarkan servis cop 12 digit dan 13 digit untuk anda.. jadi anda tak perlulah untuk buat semua baru

Walaupun kami akan lebih untung lagi hehehe.. tapi kami taknak la semua orang susah.. boleh tempah dengan kami cop nombor ni.. dah cop sahaja dimana no SSM anda berada.

SENANG BUKAN

Aah senang.. tapi cuma buttttt

untuk signboard, van , sticker cop ni tak boleh la nak digunakan…

nampaknya kenalah tempah baru

takpa takpa.. itu pun kami buat… tu untuk next post pula..

Sebarang pertanyaan lain sila hubungi hotline Kami
+6013-958 8329

Jalur Gemilang Gergasi

Assalamualaikum

19 Ogos 2019 mejadi tarikh yang akan diingati oleh kami di Silverseeds, kerana pada tarikh ini telah selesai Projek Jalur Gemilang Gergasi untuk Ibu Pejabat Amanah Ikhtiar Malaysia.


Sumber Logo AIM

Proses merancang, merekabentuk, mencetak, menempah dan mengaturkan dilakukan selama hampir 2 minggu.

Ini merupakan salah satu hasil percetakan terbesar yang pernah dihasilkan oleh Silverseeds

Gambar di bawah adalah bila semuanya sudah siap,

Gambar bahagian depan Ibu Pejabat Amanah Ikhtiar Malaysia

Gambar bahagian belakang bu Pejabat Amanah Ikhtiar Malaysia

Alhamdulillah

Proses memasang mengambil masa selama 3 hari kerana setiap petang hujan lebat turun menyimbah muka bumi. Sebagai langkah berjaga-jaga, segala operasi yang melibatkan kren diberhentikan dan disambung pula pada keesokan paginya..

Syukur tiada kemalangan berlaku.

Proses hand-over kepada pihak pengurusan AIM dilakukan dan mereka berpuas hati

Insya Allah pada awal Oktober 2019 nanti proses mencabut semula dan menyimpan akan dilakukan.

Moga Silverseeds terus menerus menerima kepercayaan pelbagai pihak dalam menyediakan servis percetakan dan pemasangan kepada mereka.

Sila jamu mata anda dibawah untuk melihat proses-proses memasang Jalur Gemilang Gergasi ini

Terima Kasih

Sebarang pertanyaan untuk Sambutan Kemerdekaan 2020 sila hubungi kami dengan menekan butang whatsapp di bahagian kanan paparan skrin anda

TQ :)))

Plan Printing Gombak

Silverseeds juga menawarkan servis percetakan Plan atau Plan Plotting.
Terdapat 2 jenis saiz plotting yang kami tawarkan, yang paling besar adalah saiz A0 size
dan yang paling kecil adalah size A2

Rujuk Size Paper di bawah


Source Image

Tetapi untuk plot plan saiz yang selalu digunakan adalah A0 dan A1 sahaja.
Hal ini kerana Plan sesebuah projek seperti bangunan memerlukan maklumat halus dan terperinci

Rujuk Harga Plotting Plan di bawah

 QuantityColor PrintBlack & White Print
AO size1 - 20 pcsRM 20RM 7
1 - 20 pcsRM 18RM 5
A1 size1 - 20 pcsRM 10RM 5
21 and aboveRM 8RM 3
A2 size1 - 20 pcsRM 8RM 4
1 - 20 pcsRM 6RM 3.50

Sebarang pertanyaan lain sila hubungi hotline Kami
+6013-958 8329 atau klik icon Whatsapp di sebelah kanan bawah paparan skrin anda

Terima Kasih

Flyer Murah Gombak

Flyers Murah Gombak?

Harga Flyers adalah seperti berikut

Flyers A5 80gsm (Simili, Full Color Printing)

Quantity1 Side Print2 Side Print
500 pcsRM 197RM 299
1000 pcsRM 215RM 330
2000 pcsRM 305RM 355
5000 pcsRM 409RM 525

Flyers A5 128gsm (Artpaper GLossy, Full Color Printing)

Quantity1 side Print2 side Print
500 pcsRM 245RM 350
1000pcsRM 265RM 380
2000pcsRM 345RM 405
5000pcsRM 480RM 627

Nota:

Proses Percetakan : 5 Hari Bekerja

Open chat
1
Hi, apa yang kami boleh bantu ye?
Powered by