SSM wajibkan tukar no pendaftaran ?


KENA TUKAR COP / LETTERHEAD BARU ??????

Menurut laman web SSM

‘ Kuala Lumpur, 7 Oktober 2019 – Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) akan memperkenalkan format baharu nombor pendaftaran bagi entiti perniagaan yang berdaftar dengannya bermula 11 Oktober 2019.

Format baharu ini diperkenalkan bagi menggantikan nombor pendaftaran syarikat, perniagaan dan perkongsian liabiliti terhad sedia ada. Ini selaras dengan inisiatif kerajaan untuk menggunakan satu format pendaftaran tunggal bagi entiti perniagaan di Malaysia di bawah Pelan Induk Perusahaan Kecil dan Sederhana 2012 hingga 2020.

Bagi syarikat, perniagaan dan perkongsian liabiliti terhad yang didaftarkan pada dan selepas pelaksanaan format baharu, SSM akan memperuntukan dua (2) format nombor (iaitu format lama dan baharu) seperti contoh berikut:

Nama: AMS Setia Jaya Sdn. Bhd.
No. Pendaftaran : 201901000005 (1312525-A)…… klik (sumber)
untuk bacaan penuh

SO KENA TUKAR COP BARU KE? LETTERHEAD BARU KE? HUHUHUHUHU

Jangan risau tuan puan..

Silverseeds boleh bantu untuk meringankan beban anda..

Kami menawarkan servis cop 12 digit dan 13 digit untuk anda.. jadi anda tak perlulah untuk buat semua baru

Walaupun kami akan lebih untung lagi hehehe.. tapi kami taknak la semua orang susah.. boleh tempah dengan kami cop nombor ni.. dah cop sahaja dimana no SSM anda berada.

SENANG BUKAN

Aah senang.. tapi cuma buttttt

untuk signboard, van , sticker cop ni tak boleh la nak digunakan…

nampaknya kenalah tempah baru

takpa takpa.. itu pun kami buat… tu untuk next post pula..

Sebarang pertanyaan lain sila hubungi hotline Kami
+6013-958 8329

Plan Printing Gombak

Silverseeds juga menawarkan servis percetakan Plan atau Plan Plotting.
Terdapat 2 jenis saiz plotting yang kami tawarkan, yang paling besar adalah saiz A0 size
dan yang paling kecil adalah size A2

Rujuk Size Paper di bawah


Source Image

Tetapi untuk plot plan saiz yang selalu digunakan adalah A0 dan A1 sahaja.
Hal ini kerana Plan sesebuah projek seperti bangunan memerlukan maklumat halus dan terperinci

Rujuk Harga Plotting Plan di bawah

 QuantityColor PrintBlack & White Print
AO size1 - 20 pcsRM 20RM 7
1 - 20 pcsRM 18RM 5
A1 size1 - 20 pcsRM 10RM 5
21 and aboveRM 8RM 3
A2 size1 - 20 pcsRM 8RM 4
1 - 20 pcsRM 6RM 3.50

Sebarang pertanyaan lain sila hubungi hotline Kami
+6013-958 8329 atau klik icon Whatsapp di sebelah kanan bawah paparan skrin anda

Terima Kasih

Flyer Murah Gombak

Flyers Murah Gombak?

Harga Flyers adalah seperti berikut

Flyers A5 80gsm (Simili, Full Color Printing)

Quantity1 Side Print2 Side Print
500 pcsRM 197RM 299
1000 pcsRM 215RM 330
2000 pcsRM 305RM 355
5000 pcsRM 409RM 525

Flyers A5 128gsm (Artpaper GLossy, Full Color Printing)

Quantity1 side Print2 side Print
500 pcsRM 245RM 350
1000pcsRM 265RM 380
2000pcsRM 345RM 405
5000pcsRM 480RM 627

Nota:

Proses Percetakan : 5 Hari Bekerja

Business Card Murah Gombak

Salam Sejahtera

Terdapat pelbagai jenis material untuk kad nama anda. Semuanya bergantung
kepada bajet, jenis perniagaan dan kuantiti yang anda perlukan.

Di Silverseeds, kami akan mecadangkan kepada anda jenis kad sesuai
dengan jenis perniagaan anda

business card gombak
Dibawah ini terdapat harga Business Card yang selalu di tempah oleh pelanggan
setia Silverseeds

260gsm Artcard, Full Color Print, Matt lamination + Spot UV 1 side

Business Card Matt Lamination (Offset)

Artcard 260gsm Full Color Print + Matt Lamination both side

Sekiranya terdapat persoalan berkenaan business card,dan pelbagai lagi
Sila tekan buatang Whatsapp Icon di bahagian KANAN paparan anda

Terima Kasih

Roll Up Bunting Gombak

Silverseeds has extensive experience in designing & printing Roll Up Bunting to maximum effect. The design is often dramatic and powerful. Yet despite this, bunting and flags are a subtle way of capturing a market.

Design your Roll Up Bunting with the finest quality

Roll Up Bunting and flag are extremely versatile and can be used to pull customers into any business or to promote all kinds of events such as trade shows, corporate launches, conferences, sporting events, customer functions. They require little space so can be used almost anywhere. They’re easy to store, set up and transport and can be designed for long life.

Roll Up Bunting are a fantastic solution for all your promotional needs, allowing you display your message wherever and whenever you wish. They are easy to transport and store, offering unrivalled versatility. Whether you’re out on the road and moving from place to place or looking for a permanent fixture to display your brand, Roll up bunting truly are your number one choice.

Silverseeds is the leading provider of Roll Up Bunting in Gombak

Welcome to Silverseeds, the go to destination when it comes to Roll Up Bunting and other Offline Marketing Solutions. With many years of experience providing businesses with promotional materials that have helped them to generate more sales and exposure than they’d ever dreamed of before, you can count on us to truly take your business to the next level. Our wide range of roll up banners come in a variety of different sizes, meaning that you will be able to find the perfect one for you, no matter what your needs and your budget are. Whether you’re on your way to an exhibition to promote your new products or you’re looking for an advertising solution on the premises of your business, roll up banners are the perfect choice. Peruse our range of banners and make an order today!

Aside from roll up bunting, our selection extends to pop up display, tear drop banners, pvc booth, flyers, banners — to name but a few. If you’re not sure what is the best choice for you, feel free to drop us a line and a member of our friendly team will work closely with you to find the perfect solution!

Got a question of design your roll up bunting? We’re here to help
To make an enquiry or find out more about what we do, all you need to do is get in touch with us by calling +6013-958 8329 or by sending a message to us through our contact page.

1
Hi, apa yang kami boleh bantu ye?
Powered by