KENA TUKAR COP / LETTERHEAD BARU ??????

Menurut laman web SSM

‘ Kuala Lumpur, 7 Oktober 2019 – Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) akan memperkenalkan format baharu nombor pendaftaran bagi entiti perniagaan yang berdaftar dengannya bermula 11 Oktober 2019.

Format baharu ini diperkenalkan bagi menggantikan nombor pendaftaran syarikat, perniagaan dan perkongsian liabiliti terhad sedia ada. Ini selaras dengan inisiatif kerajaan untuk menggunakan satu format pendaftaran tunggal bagi entiti perniagaan di Malaysia di bawah Pelan Induk Perusahaan Kecil dan Sederhana 2012 hingga 2020.

Bagi syarikat, perniagaan dan perkongsian liabiliti terhad yang didaftarkan pada dan selepas pelaksanaan format baharu, SSM akan memperuntukan dua (2) format nombor (iaitu format lama dan baharu) seperti contoh berikut:

Nama: AMS Setia Jaya Sdn. Bhd.
No. Pendaftaran : 201901000005 (1312525-A)…… klik (sumber)
untuk bacaan penuh

SO KENA TUKAR COP BARU KE? LETTERHEAD BARU KE? HUHUHUHUHU

Jangan risau tuan puan..

Silverseeds boleh bantu untuk meringankan beban anda..

Kami menawarkan servis cop 12 digit dan 13 digit untuk anda.. jadi anda tak perlulah untuk buat semua baru

Walaupun kami akan lebih untung lagi hehehe.. tapi kami taknak la semua orang susah.. boleh tempah dengan kami cop nombor ni.. dah cop sahaja dimana no SSM anda berada.

SENANG BUKAN

Aah senang.. tapi cuma buttttt

untuk signboard, van , sticker cop ni tak boleh la nak digunakan…

nampaknya kenalah tempah baru

takpa takpa.. itu pun kami buat… tu untuk next post pula..

Sebarang pertanyaan lain sila hubungi hotline Kami
+6013-958 8329

Categories: Services

Open chat
1
Nak tempah cop 12 digit?
Powered by